Drömmen om dig del 20

Jag sjönk ihop där, med ryggen mot dörren. Jag ville förlåta honom men det gick inte. Men kyssen vi hade precis var perfekt. Ett perfekt avslut på vår lilla romans. Jag hoppade upp till mitt rum och och twittrade:
"I thought I meant something. Now I see I didn´t"
Sen kollade jag Justins twees och för bara trettio sekunder sen hade han twittrat genom sin mobil:
"My heart is shattered into a thousand pieces. You´re the reason"

Jag lät en tår rinna ner för min redan våta kind och övervägde om jag skulle ringa honom eller inte. Han hade ju sagt att han älskade mig. Och jag älskade också honom. Jag tittade ut genom fönstret och där stod fortfarande hans bil. Jag sprang ner och var helt säker nu, men ändå tvekade jag när jag skulle öppna dörren. Jag tog ett djupt andetag och hoppade fram med mina kryckor, mot Justins bil. Han tittade ner i sin mobil i förarsätet. Han såg sorgsen ut och det var inte det jag ville. Jag ville bara att han skulle förstå att han hade sårat mig jäkligt mycket. Jag tog mod till mig och öppnade bildörren till passagerarsätet. Han tittade snabbt upp för att se vem det var. Han såg förvånad ut men sen kom han ut ur bilen, gick runt den och ställde sig mitt emot mig. Han tog båda mina händer och tittade djupt i mina ögon.
-För...
-Shh, jag vill inte höra.
Det ville jag inte. Jag gick närmre honom, släppte kryckorna och gav honom en hård kram. Han besvarade kramen och han ville inte släppa. Till sist släppte han och tittade ner. Jag tog tag i hans nacke med mina kalla fingrar och jag kände hur han rös men jag släppte inte. Sen lutade jag mig ännu närmare och kysste honom. Kyssen var inte som någon vi hade haft förut, den var passionerad och intensivare än våra förra. Han började kyssa mig vilt, och en tår från min kind hamnade på hans. Jag slutade kyssas och skrattade lite sorgset. Han skrattade också till.
-Jag älskar dig Justin...
-Jag älsk...han stannade mitt i meningen och stirrade ner på mina fötter.
-Har du inga skor. För fan Gemma dina fötter är blå och du har heller ingen jacka.
-Sånt händer, sa jag och skrattade till.
Han bar mig försiktigt upp och bar hem mig. Sen lade han ner mig på soffan i vardagsrummet. Han hämtade en filt och satte sig sen ner bredvid mig. Jag kurade ihop mig i hans famn och där somnade jag till slut. Men innan jag somnade kände jag att min kropp var fylld med en känsla. Det var lycka.

Jag vaknade av att Justin snubblade lite på trapporna.
-Hej sömntuta. sa han och kysste mig, samtidigt som han bar mig lite vingligt upp för trapporna.
-Vad gör du?
-Du kan inte sova på soffan.
-Jag har inget emot det om du är där du också, sa jag lite flirtigt.
Han skrattade och pussade mig på pannan. Vi kom fram till dörren till mitt rum och jag puttade till den med foten så att den skulle öppnas. Han la ner mig i sängen och la sig bredvid mig. Jag kysste gnast honom på munnen och flyttade mig ner mot hans hals. Han började småstöna och började kyssa mig han också. Kyssarna övergick i hångel och till sist så var jag för trött för att fortsätta så jag slutade och la mitt huvud på hans bröst och somnade lyckligt.

Hur är det??? Är det bra?? Eller kanske dåligt??
Berätta, jag vill veta och bli bättre!

Kommentarer
Postat av: Therese

Gillar det, det är bra när det blir lite hett =) Är glad att dom blev tsm igen <3

2010-11-25 @ 16:35:36
Postat av: Anonym

Skriv mer och fortare =)

2010-11-25 @ 16:52:02
Postat av: Julia ♥

Det var superduper ! Meer ! ♥ är glad att dom är tsm igen :)

2010-11-25 @ 17:07:18
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

du är ju gryyyymmmmmm!<3

men kan du inte ha några bilder eller något i din blogg?<<33

2011-02-15 @ 19:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0